Playitas

Sportsferie på Playitas: kombinér sol og træning

Det er vidt forskelligt fra den ene person til anden hvad der føles som ferie for netop dem. Nogle ønsker at ligge ved havet eller poolen hele dagen og bare lade sig varme af den skønne sols stråler. Mens andre gerne vil være aktive imens de er på ferie, de vil gerne dyrke noget sport eller tage ud og vandre. Kan disse ønsker to kombineres?

Opfyld alles ønsker

Sagtens! Faktisk er der flere resorts som netop vælger at placere sig et dejligt varmt sted, men samtidig have faciliteterne til at dyrke en masse sport og træne. Det kunne være Spanien, hvor man finder Playitas. Her kan man nemt nyde den varme sol, som jo netop findes på disse kanter. Men derudover er der også en hel muligheder for at dyrke forskellig sport eller træne.

På den måde kan man kombinere alle medlemmerne i familiens ønsker for en ordentlig ferie.

Lad nogle motionere og andre slappe af i fred

Det ses tit at især i familier hvor et eller flere medlemmer i forvejen er meget aktive i deres hverdag, det kan være at de dyrker sport på højt plan, ønsker at kunne holde noget af deres træning ved lige på deres ferie. Dette er fuldt forståeligt, da man jo ikke ønsker at miste for meget af ens kondition og styrke efter en uge eller to på ferie. Netop derfor er det så smart at tage til eksempelvis Playitas.

Samtidig slipper dem der ikke har samme behov for aktivitet for en person der er total rastløs, mens de andre prøver at få taget noget sol. De kan få brændt det ekstra krudt af de har på tennisbanen eller hvad de nu foretrækker.

Du kan sagtens finde billige flybilletter

Som med alt andet her i livet, så ønsker man heller ikke at skulle betale alt for meget for sådan en ferie. Derfor kan det være en god ide at holde lidt øje med de forskellige rejsesites der findes.

Er man ude i god tid, kan man nogle gange oprette en prisagent som holder øje med om priserne på de billetter man har øje på falder. Det kan også lade sig gøre at læse op på hvordan det er bedst at booke flybilletter. Nogle steder er det muligt at finde billige flybilletter ved at booke på et specielt tidspunkt i løbet af ugen og med en specifik ugedag som afrejse dag.

Derudover kan ud også vælge at holde øje med afbudsrejser. På denne måde kan man ofte også være heldig og finde billige flybilletter, ja nogle gange også hotelopholdet. Denne metode kræver dog at man har lidt is i maven og kan vente til sidste øjeblik eller blot kan tage afsted når tilbuddet kommer. Men der kan helt bestemt være en del at spare på denne måde.

Ved at have fundet nogle billigere flybilletter til ferien, så er der jo plads til at bruge lidt mere når man er noget frem. Det kan være på ekstra sjove oplevelser eller gode restauranter og barer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen