Hår

Hårtransplantation ud fra et sundhedsmæssigt aspekt

Rigtig mange mænd lider af hårtab, skaldede pletter og høje tindinger. Det er alt sammen noget, som mange mænd, ja rigtig mange mænd er virkelig kede af at leve med. Nogle mænd prøver at skjule skaldede pletter ved at lave det, man kalder hentehår. Her lader de håret andre steder på hovedet vokse sig så lang, at de kan reddes hen over den skaldede plet. Det er synd og ikke nogen holdbar løsning. Men hvad gør man så?

Kun en hårtransplantation giver en holdbar løsning

Med en hårtransplantation tager man hårrødder og flytter til de områder, hvor der ikke er noget, eller hvor der ikke er nok hår. Det vil sige, at man kan ændre hårgrænsen både ved høje tindinger og en meget tilbagetrukket hårgrænse med en hårtransplantation. Ligesom at man også kan udfylde skaldede pletter med en hårtransplantation.

Er man begyndt at tabe håret eller blive meget tyndhåret rundt omkring på hovedet, så kan dette problem også afhjælpes med en hårtransplantation. Når man ændrer hårgrænsen og tilsætter flere hårrødder, vil man automatisk begynde at få hår på de områder, hvor der bliver sat flere hårrødder ned. Det vil sige, at du næsten med det samme begynder at kunne se en forskel på dit hår. Har du langt hår så er det klart, at der går lidt tid førend at det nye hår er vokset lige så langt ud som dit ”gamle” hår. Du kan derfor overveje en korthårsfrisure, indtil alt dit hår har samme længde.

Mange lider af lavt selvværd og selvtillid

Det er specielt mænd, der døjer med både høje hårgrænser, høje tindinger og skaldede pletter. Det skyldes en arvelig faktor, der primært rammer mænd. Men der er også rigtig mange mænd, der lider under disse forhold. Rigtig mange mænd forbinder nemlig, i lige så stor grad som kvinder, deres hår eller mangel på samme med en faktor for, hvor godt de ser ud. Det er klart, at hvis man ikke føler, at man ser pæn ud, så vil det gå ud over ens selvværd og selvtillid. Når man døjer med lavt selvværd og selvtillid, så har man det ikke så godt, som man kunne have det, og det har mange negative faktorer for andre dele af ens liv. Derfor ser man ret stort på problemet med hårtab og hårproblemer hos mænd, da det det kan gå ind og påvirke hele deres livskvalitet.

Ingen produkter eller tilskud kan love dig mere hår

Der findes masser af spiselige produkter, der lover der mere hår og et tykkere hår. Faktum er bare, at det udelukkende er en hårtransplantation, der vil give dig en holdbar løsning. Det er det af den simple grund, at man ikke kan spise nogen vitaminer eller mineraler, som giver dig mere hår. Der findes selvfølgelig vitaminer, der er med til at styrke håret – det er blandet andet B-vitamin. Men B-vitamin gør udelukkende en forskel, hvis man er i B-vitamin mangel, og det er sjældent mangel på B-vitamin, der gør, at man lider af hårtab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen