Opskrifter

Mine yndlingsopskrifter til et fit liv

Når man ønsker at holde sig fit og slank, så er den mad, man indtager altafgørende. Man kan sagtens spise sukker, fedt og andre gode sager en gang imellem, men størstedelen af maden skal bestå af gode råvarer – Når man ønsker sig et fit liv. Der findes heldigvis masser af gode opskrifter derude på gode og sunde retter, som man kan spise. Her kan du læse om nogle af mine yndlingsretter til et fit liv til både morgen, middag og aften. Velbekomme!

Morgenmad til et fit liv

For mig er morgenmaden rigtig vigtig. Det er den, der giver mig energi til at starte dagen på, og den der først lander i min mave. Det er derfor også morgenmaden, der ligesom sætter dagen i gang i forhold til mit energiniveau. Til morgenmad holder jeg meget af at spise greenies, da de er fyldt med gode grøntsager og mætter længe. Derudover er jeg også vild med bananpandekager, som jeg laver med masser af havregryn og gode kostfibre i. På den måde får jeg både startet min dag med grøntsager og gode fibre til at holde mig mæt på.

Frokost til et fit liv

Hvis du mangler inspiration til opskrifter til frokost, så vil jeg anbefale dig at kigge hos powercooking.dk, de har virkelig mange lækre opskrifter, og der er masser af inspiration til opskrifter at hente der. Nogle af mine yndlingsopskrifter til frokost er gode og mættende måltidssalater. Jeg tager ofte udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer og gjorde det faktisk også i stor grad, inden de udkom. Derfor består min frokost ofte af mad med masser af bælgfrugter i. Hvis du mangler inspiration til opskrifter med bælgfrugter, så findes de også hos powercooking.dk.

Aftensmaden til et fit liv

Hvad skal vi spise til aftensmad i dag? Det er et spørgsmål, som utrolig mange stiller sig selv hver eneste dag. Inspiration til opskrifter til sund og let aftensmad finder du selvfølgelig også nemt på powercooking.dk. Men hvis du vil høre mine yndlingsretter til sund aftensmad, der passer til mit sunde liv, så er jeg virkelig vild med langt de fleste retter med kylling. Jeg spiser gerne kylling i mange forskellige retter og altid med grønt til. Når jeg sammensætter et måltid, så prioriterer jeg altid ”tilbehøret” højt, sådan at jeg har mindst lige så meget lyst til at spise tilbehøret, som det kød der eventuelt bliver serveret. På den måde er det langt nemmere at få spist grøntsagerne også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen