designerur-kvinde

Med et designerur sender du et stærkt signal

Er du bevist om, hvilke signaler du sender til omverden? Det bør du i hvert fald være, for det er ekstremt vigtigt for din hverdag, hvad folk tænker, når de møder dig. Bærer du et designerur udtrykker du overskud og at have mange ressourcer. En klar fordel både når du dyrker sport, men også i alle andre situationer både privat og professionelt.

Kan mere end at vise klokken

Har du et designerur på armen, så opnår du meget mere end blot at have muligheden for at se hvad klokken er. Med det rette ur fortæller du en historie, og bygger et brand omkring dig selv. Du udstråler overskud og professionalisme, hvilket helt sikkert vil hjælpe dig med at åbne mange døre.

En god investering

Det kan være en stor udskrivning at købe et designerur af høj kvalitet. Men det er oftest en god investering. Først og fremmest får du et ur, du kan bruge og være glad for i rigtig mange år. Faktisk vil kvaliteten ofte være så god, at uret kan leve længere end dig, og kan gives videre til næste generation. Men desuden vil du kunne sælge uret igen, hvis du skulle få behov for dette. Et designerur i høj kvalitet mister ikke sin værdi.

Også til sport

Et designerur er nødvendigvis ikke blot et smykke og en fast følgesvend du kan vise frem. Der findes en række designerure til dig, der er aktiv. Dukkerure og sportsure findes også som designerure, og er ure, der både ser rigtigt godt ud, men som også har en række funktioner, som du kan benytte ved din træning. At både kunne sende et stærkt signal til din omverden og opnå de features som et sportsur indeholder, er dobbelt gevinst.

Find det rette ur til dit behov

Når du skal finde det perfekte designerur til dig, er det vigtigt, at du finder et ur, der matcher de signaler du ellers sender. Altså hvilken type er du, hvordan går du klædt, og hvor vil du gerne hen med dit liv.
Går du normalt i kjoler eller jakkesæt, så skal dit ur naturligvis matche dette. Hvis du virkelig investere i et dyrt ur, sender du et signal om at være en del af en eksklusiv klub af, der har klaret sig godt økonomisk i livet. Er din stil mere afslappet, skal dit ur naturligvis matche dette.

Mange spændende brands

Der findes rigtig mange spændende urmærker, eller brands, på markedet. Og igen er det naturligvis vigtigt at finde det, der matcher din personlighed. Blandt mange muligheder kan nævnes klassiske som Seiko, Casio, Festina og Citizen. Skal de være lidt anderledes kan det være Skagen, Michael Kors og måske Fossil. Eksklusivt bliver det blandt andet med Hugo Boss, Armani eller Jaguar. Hver især har de deres eget særpræg, og derfor gælder det om at bruge tid på at vælge det, som passer til dig som brand.

Køb online

Det kan lyde risikabelt at købe en så dyr ting som som et designerur online. Men er du klar over hvilket ur du gerne vil have, kan du gøre dette med stor fordel. Der findes danske webshop, hvor du kan føle dig helt tryg, og hvor du får den bedst mulige service. Og så er det jo altid bare lettere at bestille hjemme fra sofaen i ro og mag. Der er ikke noget at vente på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen