Mor og baby

4 ideer til lækre gaver til den nyfødte baby

Der er næsten ikke noget hyggeligere, end når en ven eller et familiemedlem får en lille ny baby. Det giver bare en helt speciel glædelig stemning, og selvfølgelig får man lyst til at forkæle den lille ny med en masse fine ting. Dog findes der utroligt mange søde og fine ting til babyer, hvormed det kan være svært at finde frem til, hvad man præcist skal forære den lille baby.

Hvis du står i denne situation, så bør du læse med herunder. Her får du nemlig fire ideer til lækre gaver til den nyfødte baby, som helt sikkert både vil glæde forældre og den lille ny.

1. Et aktiveringstæppe

Ud fra navnet alene lyder det måske ikke som det helt vilde, men et aktiveringstæppe er faktisk en rigtig god gave. Et aktivitetstæppe er nemlig et foret, blødt tæppe, som babyen kan ligge på, på gulvet. Tæppet er så ligeledes udstyret med to polstrede pæle som danner et kryds hen over babyen. I dette kryds hænger der ofte forskellige slags aktiveringslegetøj.

Dermed kan babyen ligge og kigge og lege med aktiveringslegetøjet, hvilket styrker deres udvikling, men det kan også være en god distraktion, imens mor og far lige kan få ordnet nogle praktiske ting. Du kan finde aktiveringstæpper på https://aktivitetstaeppe.dk, hvor de har mange forskellige modeller at vælge imellem.

2. En suttesnor

En suttesnor er en anden rigtig praktisk gave, som især forældrene vil blive rigtig glade for. Hvis man har haft en baby før, så kender man sikkert alt for godt til, at man mister rigtig mange sutter – og at man altid står og mangler én, når babyen virkelig er ked af det.

Med en suttesnor slipper man for dette problem. Sutten monteres nemlig i suttesnoren, som så ved hjælp af en klips sættes fast på for eksempel babyens tøj, pusletasken, barnevognen eller hvor end det nu lige er allermest praktisk.

3. En fødselsbamse

Hvis du selv har haft en bamse, som du fik, da du var helt lille og nyfødt, så har den sikkert væres meget speciel for dig op igennem barndommen. Derfor er det også oplagt, at du forærer den lille ny en fødselsbamse, som barnet kan vokse op sammen med.

En fødselsbamse i sig er selv er præcis det samme som alle mulige andre bamser, og du skal dermed blot vælge én, som du synes er sød, og som virker holdbar. Det specielle opstår i, at barnet netop får den foræret, da det er helt spædt, og dermed har den med i livet helt fra starten.

4. For stort babytøj

Det lyder måske fjollet, men en rigtig god gave er faktisk babytøj, som er alt for stort til den nyfødte. Dette skyldes, at vi naturligvis synes, at det mindste tøj er det sødeste, og dermed giver mange bekendte og familiemedlemmer tøj til den nyfødte – men en nyfødt vokser jo desværre temmelig hurtigt, hvormed barnet hurtigt vil skulle bruge en større størrelse.

Hvis du giver for stort babytøj, så kan babyen måske ikke bruge det med det samme, men forældrene vil takke dig om få måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen