mtb

Kom i gang med MTB – dette udstyr skal du bruge

Går du og drømmer om at sætte dig op på en MTB cykel og race derudaf? Hvad skulle så bremse dig? Kom i gang med det samme, du vil uden tvivl opleve, hvilken glæde der er at sidde på en mountainbike og cykle gennem det smukke landskab.

Det eneste, du lige skal have in mente, inden du sætter dig op på cyklen, er dog udstyret. For hvilket udstyr er essentielt, når det kommer til din sikkerhed på cyklen.

Selvfølgelig skal du have anskaffet dig en hjelm, hvis du ikke allerede har en god en, og MTB lygter er naturligvis også en helt nødvendig del af sporten. Klik her for at finde MTB-lygter.

MTB er sjovt og udfordrende

MTB er en fantastisk sport, en fantastisk måde at bevæge sig på og en fuldstændig fantastisk måde at se landet på.

Du får rig mulighed for at smide et par kilo, dit konkurrencesind bliver i den grad udfordret og når først du slår øjnene op for den skønne og vilde natur, du erfarer, er du solgt.

Der skal ikke mere overtalelse til, når du har prøvet det første gang.

Sporten kan dog have sine vanskeligheder. Det er ikke altid lige nemt at holde sig oprejst, det er ikke altid lige let at se stien. Faktisk er MTB en del sværere, end mange mennesker forventer.

Balancen skal være tiptop, hvis ikke du skal vælte, når det går nedad. Du skal være i nogenlunde form for at kunne slå distancen, og så skal du ikke være en bangebuks.

Du kommer med stor sandsynlighed ud for et styrt af større eller mindre grad. Det gode ved sporten er, at du bare kan sætte farten ned, som du ønsker.

Lygte, hjelm andet beskyttelse

De essentielle dele af sporten er selvfølgelig en god mountainbike. Den behøver ikke være dyr, men er den ved at falde fra hinanden, vil det være en dum ide at bevæge dig ud på den.

Den skal være i ret god stand, da cyklen bliver belastet på turen.

Dernæst er en hjelm helt essentiel. Hvad sker der, hvis du falder? Du slår dig. Hvad sker der, hvis du har hjelm på? Du slår dig mindre.

Beskyttelse er selvfølgelig nødvendigt. Det giver desuden en rar og tryg fornemmelse, når du kører, at du er godt pakket ind.

Den sidste og ikke mindre vigtige del er MTB lygter. Det er uhyre vigtigt, at du har installeret gode MTB lygter på din cykel.

Du tænder og slukker selv lyset

Når du kører rundt, hvor gadelygterne ikke kan lyse hen, skal du og dine MTB lygter selv klarer ærterne.

Derfor er gode MTB lygter fuldstændig nødvendige. Det er dem, der viser vejen i det tusmørke, der er, når solen går ned om efteråret.

At være fanget ude på en hede eller i en skov en efterårsaften uden noget lys, er ikke sjovt.

Anskaf dig nogle gode MTB lygter og se, hvilken forskel det gør. Du kan ikke bare nøjes med dine andre cykellygter, de er slet ikke kraftige nok til din MTB tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen