Måltidskasser

Sunde måltidskasser: Tre favoritter

Vi ved alle, at en sund kost er super vigtig for os: Varieret, masser af grønt og fisk et par gange om ugen. Men madlavning kan være lidt af en udfordring, når man kommer hjem efter et fuldtidsarbejde. Måske ovenikøbet med lang transport til og fra arbejde. Alene det at skulle omkring supermarkedet tager tid. Og før du overhovedet kommer så langt, skal ud også have en plan for den sunde aftensmad. Det kræver menuplanlægning – og gerne et kig efter nye opskrifter. Puh!!!!

Spar tid og få eksperthjælp til sundere mad

Her er måltidskasser en genial løsning. Se dem alle på bedremaaltider.dk. Andre med forstand på kost, ernæring og fødevarer har nemlig ikke alene været kreative og udtænkt sunde måltider. De har også fundet alle – eller de fleste – af ingredienserne til dig og sender dem lige til din dør, så det hele er let at gå til. Nogle gange er maden endda allerede lavet for dig! Typisk indeholder måltidskasserne ingredienser/færdiglavede retter til 2-5 af ugens dage. Der er som regel flere pakke-muligheder og i forskellig størrelse, så de passer til din familie, uanset om I er to eller seks personer.

Årstiderne – pakket med økologisk grønt

Årstiderne var de første på markedet til at introducere måltidskasser. Her er fokus på økologi, bæredygtighed og sæsonvarer. Kasserne er altid stoppet med friske økologiske grøntsager, meget tit med mindre kendte. Så her er muligheden for at få udvidet din horisont. Man er tilbøjelig til at bruge de samme grøntsager igen og igen, Det kræver nemlig både madmod og en ekstra indsats at finde ud af, hvordan man lige tilbereder anderledes grøntsager, end dem, man er vant til. Men her foregår det helt uden panik. Der er nemlig altid opskrifter med i måltidskassen. Desuden har Årstiderne udviklet deres egne specialblandede krydderimix, som lige sætter prikken over i’et. Årstiderne har et stort udvalg af forskellige pakker med hver deres fokus, bl.a. børnevenlig, vegetarisk, proteinrigt slankemad, hurtigt tillavet eller favoritmad.

Skagenfood – din garanti for nok fisk

Skagenfood er en smart måltidskasse, for dig, der vil være sikker på at få 2 x fisk om ugen. Fisk kan netop være en udfordring at købe, da supermarkedernes udvalg er begrænset. Samtidig er du måske heller ikke helt stiv i fiskeopskrifter. Her får du både mange spændende fisk og de øvrige ingredienser, der skal til for at lave lækker fiskemad. Skagenfood tilbyder også andre pakkeløsninger. Nogle er endda tilberedte måltider, der blot skal varmes op. Fokus er forskelligt – eksempelvis familievenlig, god pris, færre kalorier, hurtig tilberedning, forkælelse eller glutenfri.

Gaia Madservice – rent ind på plantebaseret

Plantebaseret kost er meget oppe i tiden – og med god grund. Det er nemlig godt for både dig og miljøet. Plantebaserede opskrifter kan dog være en udfordring, fordi de kræver nytænkning. Derfor tilbyder Gaia Madservice færdiglavede retter, så du får en total pakkeløsning, hvor du hverken skal tænke på indkøb, madlavning eller opvask. Lidt som at få en spændende vegetar restaurant ind i stuen! Desuden tilbyder firmaet snacks, tilbehør og vegansk pålæg til brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen