te

Hvorfor foretrækker yogafolk te over kaffe?

I lang tid har vi danskere delt os op som enten te-personer eller kaffe-personer. Kaffe er moderne og utroligt populært, og mange er glade for at lave deres egen kaffe om morgenen. Hvis man elsker yoga, så er der god chance for at man kender en lille smule til Indisk eller generelt østlig medicin. Te har rigtig mange gode egenskaber som mange yogaelskere kender til, men man kan selvfølgelig sagtens elske yoga, og drikke både te og kaffe.

Kan man elske kaffe fra kaffekværn som yogi?

Man skal give sig selv lov til at nyde alle de gode ting i livet, og det gælder også når man har en god og aktiv livsstil. Yoga har utroligt mange helende egenskaber, og de forskellige former for yoga byder alle på deres egne unikke måder at hjælpe kroppen på. Man kan sagtens elske kaffe som yogi, men man bør ikke drikke sin kaffe lige inden man skal til at dyrke yoga. Som du sikkert kender til, så kan kaffe være forstyrrende for maven, hvilket ikke er rart når man skal til at dyrke yogaen. Lad derfor din kaffekværn hvile, indtil du er færdig med dit yogasæt. Yoga er fantastisk til at vække kroppen og sindet om morgenen, så ved at kombinere kaffe fra kaffekværnen og din yogapraksis, kan du for alvor give dig selv et morgenboost.

Te og yoga har været partnere igennem historien

Selvom man sagtens kan elske både yoga og kaffe, så er det ingen hemmelighed at yoga og te har været uadskillelige igennem historien. Ayurvedisk, eller Indisk medicin fokuserer på at anvende planter til at hele kroppen, sygdomme og andre fysiske eller spirituelle vanskeligheder som man kan opleve. Te kan også have en dejlig og beroligende effekt, hvilket passer fantastisk til når man skal dyrke yoga og meditere. Urteteer med ingefær, gurkemeje og lemongrass er fantastiske at drikke efter yoga, og før meditation.

Te kan hjælpe din krop med fordybelse i yoga og meditation

Mange yogamanualer og yogamestre forklarer at man bør meditere efter yoga, for at få mest muligt ud af sin praksis. Og med en god yogamåtte kunne det også være en utroligt behagelig oplevelse. Moderne videnskabsfolk har undersøgt hvad meditationen kan gøre for menneskets sind, og har fundet frem til fantastiske resultater. Ved at meditere kan man øge sin evne til at fokusere, man kan reducere sit stressniveau, og generelt blive mere velbalanceret og sund. Urtete elskes af mange yogaudøvere, da drikken kan være med til at give øget fokusevne under meditation. Og så er en blød yogamåtte og en god kop te den perfekte kombinationer.

Nogle af de bedste slags te til yogaelskeren

Der findes utroligt mange slags te samt urter som kan bruges i te. Ingefær, Chai, og grøn te er nogle af de bedste slags te man kan drikke om morgenen, efter man har dyrket yoga. Disse urter er nogle af de bedste for yogaudøvere, fordi de kan være med til at vække kroppen, og derved hjælpe med at gøre klar til dagen. Traditionel yogi te er lavet med kardemomme, ingefær, sort peber og kanel. Denne te kan også kombineres med sort te, og sødes til med honning og mælk. Te, yoga og en god yogamåtte er en fantastisk kombination, da begge disse ting har helende og sunde effekter som beroliger. Kaffe er selvfølgelig også dejligt, men vent med denne drik til du er færdig med din yoga og meditation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen